Jag älskar dig, spotify

Hej!
 
Jag började kolla om The Vampire Diaries för nån månad sen och vart återigen påmind om hur bra soundtracks dom har i avsnitten. Så jag gick bara in på spotify på kul och sökte på seriens namn. Då ni, då är det nån riktig geek som har gjort en lista med ALLA låtar. SÅ LYCKLIG.
 
Musiken är väldigt viktig i en serie tycker jag, speciellt när det är en så kallad "känsloladdad" serie som denna, och dom har verkligen valt ut så jäkla bra låtar.
 
Sen är det klart att jag kopplar låtarna till scenerna i serien vilket skapar en form av känsla säkert, men lyssnar på låtar jag inte har något kopplat till och dom är också bra :)
 
För er som inte ens har sett serien, gör det. Nu. Den är så bra.. bästa ever.
 
/Marielle

Söndagens utflykt

Hej!
 
I söndags efter festen i Strängnäs åkte vi förbi Mariefred på hemvägen
 
Där visade Tobbes vän oss runt. Vi åt först lunch på ett hamburgerställe (hann inte fota innan jag åt upp hamburgaren..) det var väldigt gott! Sen vandrade vi runt vid hamnen (o åt glass). Slutligen gick vi runt Hjorthagen på en promenad :)
 
I bilen på vägen hem hade nästan alla somnat i bilen av utmatthet, förutom stackars Tobbe som körde bilen..
 

När vi kom hem tog vi det lugnt bara, laddade upp inför jobb för min del och skola för Tobbes del.
 
Nu har halva första arbetsveckan passerat och jag känner redan att jag vill ha mer semester.. men nej.. bara o bita ihop ;)
 
Denna vecka kommer vara en blandning av "fullt upp" och "lugn" så får se hur mycket jag bloggar :)
 
/Marielle

Konsert i Huddinge centrum

Hej! 


Igår var jag o några polare på konsert i Huddinge centrum. Det var supermys! Långbord med öltält framför scenen. :) Min kompis bror spelade i det bandet så det var coolt! 

Just nu sitter jag i solen i Strängnäs på Tobbes kompis landställe, underbart. Dags å börja grilla o ha det gött! 

Trevlig helg! 

/Marielle