Min helg + veckoschema

God morgon!
 
I fredags gick jag lite tidigare från jobbet och tog det bara lugnt. Jag o Tobbe lagade kroppkakor som tog lagom lång tid haha.. det var enklare än vad jag trodde, bara att det var svårt att få igen bollarna eller man fyllt dom..men det löste sig o blev bra till slut. Senare mot kvällen kollade vi på Tokyo Drift :)
 
I lördags var det dags för en mini-reunion med gymnasieklassen, men jag hade inte tagit med alla utan runt 5-10pers, men det slutade med att bara jag o två till kunde, men det blev av ändå :)
Vi körde ett form av picknick-krök haha. Det bollades fram o tillbaka om vilken park vi skulle sätta oss i men det blev Vitabergsparken. Väldigt bra väder, nästan för bra väder.. men ska inte gnälla, men om jag säger så här, vi hamnade i skuggan ;)
På kvällen var jag bara hemma då jag var lite knall, så det var skönt!
I söndags åkte jag o hjälpte till med städning hemma hos mamma inför syrrans student som äger rum på fredag! Ska bli så kul! Har dock en del o göra till dess, men det ska gå o lösa! Tagit ledigt hela fredagen så det ska gå.
På kvällen åkte jag och Tobbe till hans mamma & pappa o åt middag, blev grillat, Så gott.
Denna vecka kommer bli rörig..får se vad jag hinner med..
 
Måndag: Åka o köpa studentpresenter (en vän tar examen samma dag så hon ska också ha något)
Tisdag: Städa på jobbet Eller Tisdagsdejten, vet inte hur jag ska göra än
Onsdag: Storhandla? Baka inför studenten?
Torsdag: Jag vill gå på Zara Larssons konsert @grönalund på kvällen men tror jag måste städa på jobbet den kvällen. SAMT baka uta fan inför studenten om jag inte kan göra det på onsdag..
Fredag: Student & Examen = fullt upp från 12.00 - kvällen.
Lördag + Söndag = Planfri.
 
Ha en fin dag!

Norlie & KKV

God kväll ;) 


Dagen började med slöande i sängen framför True Blood o sen åkte jag o städade på jobbet. Mot eftermiddagen drog jag in till söder o käkade godaste burgaren jag ätit 👅 Sen vid kl 7 var det dags att dra sig in mot grönan för att se Norlie & KKV, som jag längtat.. dom var SÅ grymma 🙌🏼
Nu står jag på ett proppfullt tåg påväg hem.. det må vara sent, o jag må vara trött när jag ska upp imorgon men det var så värt. Säger God natt redan nu. 
Ha en fin helg! 

/Marielle 

My week so far

God morgon!
 
I måndags tog jag bara det lugnt, käkade god mat, gjorde lite sysslor..kollade True Blood haha, är beroende.
 
Igår var det dags att träffa tjejerna, eller Tisdagsdejten som jag börjat kalla det, tyvärr så kunde inte hälften, igen, men vi hade det mys jag o Lina ändå :) Satt o pratade om resan vi ska göra m.m
Det som är extra kul med henne är att hon visar mig alla Stockholms guldkanter när det gäller, restauranger, barer m.m. Jag rör mig inte så mycket i stan o hittar inte alls, så det är kul att se något nytt.
Det vart mexikanskt i Hornstull i solnedgången, så mys!

Idag efter jobbet fram till kvällen ska jag passa syrrans barn Meja, ska som vanligt bli kul! Ungen blir bara större o större hela tiden, lär sig nya saker m.m. Så kul o följa det, viktigt för mig.
(denna bild är tagen i Mars o det är snart Juni, så hon har till o med vuxit sen dess :)
Imorgon är det röd dag, så kommer vara ledig! På morgonen ska jag städa på jobbet och på kvällen ska jag Äntligen få se Norlie & KKV på grönan, längtat! Ska bli dunder! Skiter i att jag jobbar på fredagen, så värt!
Ha en bra dag!
 
/Marielle