Tips på serie

Hej!
 
DARK tittade jag på när jag låg och var sjuk. Det är en tysk serie med endast en säsong med 10 avsnitt då varje avsnitt är närmare 1h långa.
 
"A family saga with a supernatural twist, set in a German town, where the disappearance of two young children exposes the relationships among four families."
 
8,7 på IMDb vilket är bra!
 

Jag har aldrig varit speciellt förtjust i tyska, men efter denna serie tyckte jag om språket mer o mer, det är så känsloladdat språk eller hur jag ska förklara. Det negativa var att jag inte kan tyska så att ständigt titta på undertexten var väldigt viktigt, vilket gjorde att jag ibland tappade fokus på resten.
 
Allt som allt BRA. Gillar man superduperjobbigamenändåintressanta gåtor/mysterier bör man se denna. Den är som namnet - Dark, men otroligt spännande. Längtar tills de släpper en till säsong, tyvärr dröjer det nog ett tag då denna säsong släpptes i Dec 2017 (alltså inte alls länge sedan)
 
Ge det ett försök!
 
/Marielle Nilsson

Och där gick det en till vecka.. förlåt..

Hej!
 
Sen sist jag bloggade har jag firat mina två bröder, varit hos frisören, legat sjuk hemma, foodpreppat, tränat och jobbat.
 
Häng hos syrran och meja
Träning (jag tittade mest på då jag inte får träna fullt ut)
Leos 11års kalas
Kevin 18år
Frisören
That-Was-It.
 
Nu är det back to reality på jobbet.. Ha en fin dag!
/Marielle

Jag har blivit sämre på detta..

God morgon!
 
Ja, jag vet, jag bloggar inte lika ofta längre.. det är inte så att jag Inte gör saker men jag tycker väll att bilderna jag har inte är så mycket att komma med..
 
Sen sist har jag jobbat, gått mina promenader, tränat, foodpreppat, varit med vänner och softat hemma.
 
Där jobbar jag!
Det här gången tog jag en lite annorlunda slinga, mycket mer gångvänligt men tar dock längre tid (vilket inte är dåligt för mig)
I fredags var jag o Tobbe ute o åt i Södertälje på ett hak han o hans polare brukar hänga. Tobbe vann en gratis middag i en tävling innan nyår.
I lördags var jag och Hanna o shoppa lite smått i Farsta..
Sen mot kvällen mötte vi upp hennes vänner! Vi hängde i gamla stan, inte ofta man hamnar där, men det var mys!
Igår försökte jag vara lite produktiv så förberedde jag frukost för veckan och städade osv.. dock inte diskat haha, så tråkigt x) Innan det var jag på gymmet med två av mina syskon som är nybörjare på gymmet. Ska göra så gott jag kan med att få dom att känna sig bekväma och självsäkra i gymmet och hjälpa dom nå sina mål. MEN det är inte lätt, speciellt när jag inte är ett Pro precis, jag vet vad som funkar för mig men att föra det vidare var svårare än vad jag trodde.
Jag rekommenderar verkligen denna frukost! Jag ville testa något nytt (smakerna i sig är inte nytt men sättet att göra omelett på) Det var enkelt, gick hyfsat fort och gott! Bara att värma på sen!
 
Nu ska jag jobba vidare! Jag ska bli bättre på detta, I promise!
/Marielle