Min helg o min tid framöver

Hejsan! 


I fredags var jag bara hemma, lagade mat och kollade på tv. Ett bra tips på maträtt faktiskt! Panerad fisk! Det är enkelt just för att det är få ingredienser men det är lite kladdigt att hålla på med. Först skär du upp fisken i bitar, rullar den i vetemjöl, doppar den i uppvispat ägg och sedan rullar runt den i ströbröd. När du ska steka dom, se till att använda mycket fett, gärna blanda smör med olja, så det blir lite frasig yta. 

På lördagen blev det tacos, och sedan utgång för mig och lan för Tobbe. Hade det trevligt på en sorts rock-pub på Fridhemsplan. 

I söndags gick jag mest runt o var bakis haha.. blir alltid lite extra förstörd när jsg druckit vin, torkar ut som bara den. 

Denna vecka blir mjukstart på en helvetesperiod som kommer hålla på i ca 3v. Jag ska gå en kurs på Påhlmanshandelsinstitut som handlar om Bokslut. Jag har gått en kurs där förut och då hette kursen Bokföring, så detta är snäppet svårare. Det ska jag göra samtidigt som jag ska försöka sköta mitt jobb.. men det ska gå, det har gått förut, men det var väldigt stressigt. Denna kurs är 30 timmar sammanlagt som jag kommer gå miste om på jobbet.. jaja! Det kommer vara värt det i slutändan :) 

Ha en fin dag! Kallt men Sol för en gångs skull ;) 

Små skillnader för andra, stora för mig

Jag får till exempel inte på mig dessa shorts längre, och jag älskade dom!

Dessa bilder är tagna för 2 år sen. Det var under min hurtigaste period i mitt liv skulle jag påstå, and I miss it.

Jag minns att jag var ute och sprang mycket, gymmade säkert minst 3ggr i veckan/gick på pass, o under en tid gick jag på bootcamp. sprang lopp, cyklade lopp osv. Såklart inte ALLT samtidigt men ja, jag fick helt enkelt mer gjort på den tiden.

Sen jag flyttade hemifrån har jag blivit otroligt slö. I dagsläget är det ett mirakel om jag lyckas ta mig till gymmet eller ut på en joggingrunda en gång i månaden.. tragiskt.

På bilderna ser man framförallt att jag är lite smalare i ansiktet men hade även mer muskler, bättre kondition och var piggare rent allmänt.

Ibland när man har hamnat i en svacka som jag gjort nu måste man plåga sig själv med lite gamla bilder. Att sitta o googla på supermodeller löser ingenting för mig, jag ger bara upp ännu mer då. Dom jag beundrar o så är tjejer som har tränat väldigt hårt i flera år och oftast jobbar med träning och jag känner att sådana krav tänker jag inte sätta på mig själv just nu, jag vill ha ett delmål som får mig att komma igång och gilla träning igen så att säga. Sen vart jag tar mig därifrån får jag se då!

Jag var inte 100% nöjd med mig själv på den tiden heller, men nu har jag känt på hur det känns när ALLT är jobbigt. Man orkar inget, hållningen fallerar, muskler tinar bort och blir mer o mer plufsig (inget andra ser men det jag märker det). Jag vill bara ge mig själv en rejäl spark i baken! 

Jag hade velat säga "FRÅN OCH MED NÄSTA VECKA..!" men det kan jag inte riktigt lova, då ska jag börja en kurs som håller på i 2-3 veckor parallellt med mitt heltidsjobb... men ska försöka mjukstarta lite i alla fall, få in lite rutiner o planera ett schema.

/Marielle

Min vecka

Hej! 

 
Känns som jag knappt är hemma nu för tiden.. fladdrar runt lite. 
 
I tisdags träffa jag tjejerna, eller ja hälften var sjuka men karro kunde sån tur var :) 
 
Igår färgade jag håret, Hanna gjorde slingor på mig! Jag blev nöjd men eftersom min utväxt var väldigt lång täckte inte slingorna allt såklart, så kommer nog göra en till omgång ganska snart :) 
 
Idag ska jag hänga hos syrran :) 
 
På fredag ska jag bara chilla o lördag ska jag hänga med karro o co :) 
 
Söndagen blir nog lugn, är jättesugen på att baka, kanske bjuder över någon? ;) 
 
/Marielle