Min helg o min tid framöver

Hejsan! 


I fredags var jag bara hemma, lagade mat och kollade på tv. Ett bra tips på maträtt faktiskt! Panerad fisk! Det är enkelt just för att det är få ingredienser men det är lite kladdigt att hålla på med. Först skär du upp fisken i bitar, rullar den i vetemjöl, doppar den i uppvispat ägg och sedan rullar runt den i ströbröd. När du ska steka dom, se till att använda mycket fett, gärna blanda smör med olja, så det blir lite frasig yta. 

På lördagen blev det tacos, och sedan utgång för mig och lan för Tobbe. Hade det trevligt på en sorts rock-pub på Fridhemsplan. 

I söndags gick jag mest runt o var bakis haha.. blir alltid lite extra förstörd när jsg druckit vin, torkar ut som bara den. 

Denna vecka blir mjukstart på en helvetesperiod som kommer hålla på i ca 3v. Jag ska gå en kurs på Påhlmanshandelsinstitut som handlar om Bokslut. Jag har gått en kurs där förut och då hette kursen Bokföring, så detta är snäppet svårare. Det ska jag göra samtidigt som jag ska försöka sköta mitt jobb.. men det ska gå, det har gått förut, men det var väldigt stressigt. Denna kurs är 30 timmar sammanlagt som jag kommer gå miste om på jobbet.. jaja! Det kommer vara värt det i slutändan :) 

Ha en fin dag! Kallt men Sol för en gångs skull ;)