Min helg + Filmbetyg

God morgon!
 
Min helg har varit turbulent men ändå lugn.
 
Fredag: På fredagen åkte jag o Tobbe o handlade, lagade grekisk paj och kollade på Split. Jag trodde inte att det skulle vara en film för mig, men den var fan bra! Gillar psykologi-filmer, alltid intressant! Jag trodde att det skulle vara mer våldtäkter o skit för man får den feelingen på trailern men det var det inte :)
 
Lördag: På lördagen var jag först hemma o städade inför kvällens bravader. På eftermiddagen åkte jag till Heron för att fira min mamma med två av mina systrar. Vi såg på Skönheten & Odjuret, mammas önskning ;) Den var bra! MEN lite väl cheesey eller vad man ska säga, sen kan det berott på att vi tog dubbat för det var den som hade mest passade starttid. Kollade på den på engelska igår på datorn o det blev bättre.
På kvällen kom 3 vänner över och vi spelade Alias samt drack lite, det var skitmys :)
 
Söndag: På söndagen var jag bakis heela dagen, det vart lite mycket vin i slutet på kvällen. Men jag lyckades ta mig ut på en lunch med Lina trots allt. Sen låg jag bara hemma o kollade på filmer som hon tipsade mig om. Det var Unbreakable (som tydligen har en koppling med Split, annars hade jag inte kollat på en film som gjordes för 17år sen...) Sen tittade jag även på Muana(Viana). Båda filmerna var bra, på olika sätt :)
 
På tal om filmer så har jag funderat på en sak under helgen, jag kanske skulle börja rate:a filmer här på min blogg? Älskar att kolla på film så det vore inte så pjåkigt. Tänkt samma sak när det gäller böcker men man har inte lika mycket fritid som förut så det skulle ta ganska lång tid innan jag läst klart en bok. Däremot kan jag göra en form av Top 10 bland de böcker jag läst? Vi får se :)
Denna film får 4 av 5 glasspinnar, gillar man thriller och psykologi bör man se denna.
Denna film får 3 av 5 glasspinnar, gillar man feelgood-filmer med lite grädde på bör man se denna.
Denna film får 3 av 5 glasspinnar, gillar man spänning och mysterium bör man se denna.
Denna film får 4 av 5 glasspinnar, gillar man äventyr och musikal-filmer bör man se denna.
Det var denna helgs rates. Nu orkade jag inte ge en fördjupning på varje film eftersom det var så många men nästa gång kan jag ge lite mer förklaring på varför jag tycker som jag tycker.
 
Nu ska jag börja jobba!
 
/Marielle

Kommentera här: