One last escape

Hejsan!
 
Det ser ut o bli en resa nr 2 denna sommar trots allt!
 
Denna gång ska jag o Tobbe åka, själva, för första gången någonsin :) Vi har varit ihop hur länge som helst men vi har alltid åkt med andra, som också är kul såklart men jag känner att denna gång vill jag åka själv med honom, bara njuta av varandras sällskap och ha en blandad semestervecka med stadsvandring och sol/bad :)
 
Vi kollade först på Amsterdam.. sen Italien..sen Frankrike.. och nu är vi inne på Spanien, Barcelona för att vara exakt. Just nu kollar vi efter en lägenhet som vi kan hyra i andra hand o sen är det bara o boka! Vi har en lägenhet i sikte men vi väntar på svar på några frågor vi skickade igår. Vi får se :) Jag är i alla fall supertaggad, på vad det än blir!
 
Här kommer lite bilder på platser som google anser vara sevärt
 
Sagrada Família - är en år 1882 påbörjad och ännu ej färdigbyggd katolsk basilika i Barcelona, Katalonien
 
 Parc Güell -  är en park i Barcelona. Den ritades och konstruerades av Antoni Gaudí tillsammans med dennes assistent Josep Maria Jujol under åren 1900–1914
Det var svårt att hitta en bra bild men det ser väldigt vackert och unikt ut.
 
 Casa Batlló - är ett renoveringsarbete utfört av Antoni Gaudí 1904-1906
 
Casa Milà -  är en imposant byggnad i Barcelona, Spanien. Byggnaden är mer känd som La Pedrera
 
Tibidabo -  är en bergstopp i utkanten av Barcelona, Spanien. Toppen når 512 meter över havet
 
 Parc de la Ciutadella - är en 17,43 hektar stor park belägen strax norr om Ciutat Vella, Barcelonas medeltida stadskärna
 
Klart man vill hinna med så mycket som möjligt men vi får se vad det blir och om vi ens kommer åka dit, men det lutar mot det i alla fall :)
Ha en fin dag!
 
/Marielle

Kommentarer:

1 Anonym:

Vilken fin basilika, kul att besöka den 😂

Kommentera här: