Jag har blivit med kamera!

Hej!
 
De senaste veckorna har jag letat efter en kamera.. jag har varit open-minded med märke o så.. men jag har specifikt letat efter en så kallad "kompakt-kamera". Då jag redan har en systemkamera (Canon EOS 500D) och en mobilkamera (Iphone 6s - som börjar lägga av..) tänkte jag "jag vill ha en 'mellan-kamera' som jag kan ta med mig på enklare tillställningar, resor osv men ändå få helt ok bilder".
 
Igår kväll när jag hade gått o lagt mig sa Tobbe "Var det inte en Panasonic kamera som alltid dök upp på alla topplistor på Youtube? Black Friday tycks redan ha börjat o det finns en kamera här för ganska schysst rabatt"
Jag började googla på kameran han pratade om och den var som vi kom ihåg det, den kom ofta på 2:a plats på topplistor och fått hyfsat kritik.
Ord. pris var 6500:- men var nedsatt till 4500:-, jag slog till! Även fast jag hade dragit en gräns vid 4000:-, jag tyckte att det var värt det! Som grädde på moset kunde jag även välja att betala i Januari vilket passar mig perfekt för jag har önskat mig pengar av alla släktingar i födelsedagspresent som jag kommer hinna få till dess :)
 
Så nu har jag fått mig ett lyckorus och bara längtar tills jag får hämta den och börja använda den! :D
 
Här är lite google-bilder på den! (Den heter Panasonic Lumix lx15)
 
Så lycklig, nu ska jag jobba vidare! :)
Trevlig helg!
/Marielle

Kommentera här: